Veřejné zakázky svazku obcí - Pařízková, Hedvika (Univerzita Pardubice, 2003)
V práci se zabývám problematikou veřejných zakázek, privatizací veřejných služeb jako předpoklad pro organizování veřejných zakázek, svazku obcí a jeho rolí v zadávání veřejných zakázek.
Municipalities associations procurement
Keywords: veřejné zakázky; Veřejné služby; obce; veřejná správa