Optimalizace internetových prezentací z hlediska jejich marketingové úspěšnosti - Dytrych, Karel (Univerzita Pardubice, 2007)
Cílem bakalářské práce je shrnutí nejduležitějších aspektů webových prezentací z hlediska jejich marketingové úspěšnosti. Teoretická část práce se zaměřuje na popis tvorby takové webové prezentace, která má všechny předpoklady pro její úspěch v prostředí internetu. K ověření teoretických podkladů obsahuje práce nástroj, který analyzuje webové prezentace. Výsledná analýza poskytuje mnoho důležitých informací, které poslouží k odhalení silných a slabých stránek webové prezentace. Analýza ukazuje konkrétní návrhy na zlepšení optimalizace.
Optimalization of web prezentations from the view of their marketing success
Keywords: internetový marketing; webové stránky; vyhledávače; Optimalizace; SEO