Finanční analýza vybraného podniku - Sodomková, Lucie (Univerzita Pardubice, 2020)
Diplomová práce řeší problematiku finanční analýzy vybraného podniku za roky 2015, 2016 a 2017, hodnotí finanční zdraví podniku a navrhuje možná opatření ke zlepšení finanční situace podniku v nadcházejících letech.
Financial analysis of selected company
Keywords: analýza; finance; výkazy; ukazatele; analysis; finance; statements; indicators