Relationships between women and men - Skácelová, Lenka (Univerzita Pardubice, 2000)
Autorka se v práci zabývá rozborem tří dramatů s důrazem na problematiku vztahu ženy a muže.
Vztahy ženy a muže
Keywords: americká literatura; O'Neill, Eugene; Osborne, John; Williams, Tennesee; rozbor literárního díla; drama; mezilidské vztahy