Hodnocení motorových olejů pro automobilovou dopravu metodou FTIR-spektrometrie - Stejskal, Petr (Univerzita Pardubice, 2001)
Autor se v práci zabývá hodnocením motorových olejů metodou FTIR - spektrometrie.
Motor oil quality assessment in automobile trannsport with the method of FT-IR spectrometry
Keywords: automobilová doprava; kvalita olejů; Fourierova transformace infračervených spekter; spektrometrické metody; motorové oleje