Změna trasování silnice I/6 v úseku Řevničov - Krupá - Škůrková, Petra (Univerzita Pardubice, 2010)
Projekt řeší nové trasování silnice I/6 tak, aby obce Řevničova Krušovice ležely mimo trasu nové komunikace. Bylo navrženo směrové a výškové vedení komunikace včetně návrhu odvodnění a konstrukce vozovky.
New trace of the road I/6 betwen Řevničov and Krupá
Keywords: pozemní komunikace; niveleta; osa silniční komunikace; odvodnění; rozpočet; road; vertical alignment; axis; drainage; estimate