Příspěvek k racionalizaci systému údržby a oprav autobusů MHD - Krátký, Roman (Univerzita Pardubice, 2006)
Práce se zabývá problematikou modifikace stávajícího systému údržby autobusového parku.
The contribution to racionalization of the bus maintenance system for public transport
Keywords: autobusy; městská hromadná doprava; údržba vozidel; spolehlivost; poruchovost