Krizové plánování na povodí Labe - Hromádková, Veronika (Univerzita Pardubice, 2012)
Tato bakalářská práce nás seznamuje se základní problematikou spojenou s krizovým plánováním na vodních tocích a v oblastech k nimž přilehlých v rámci povodí Labe. Na začátku si definujeme několik klíčových pojmů souvisejících s tímto tématem, posléze se zaměříme na konkrétní situaci rámci povodí Labe a představíme si i samotný stání podnik. Ve druhé části této práce nahlédneme na situaci, která se odehrála během léta roku 2010.
Emergency planning of the Elbe´s basin
Keywords: krizové situace; krizové plánování; povodně; povodí Labe; crisis situation; crisis plannig; floods; Elbe´s basin