Návrh a implementace multiplatformní mobilní aplikace pro chytrý dům - Mesarč, Jan (Univerzita Pardubice, 2019)
Diplomová práce se primárně zabývá návrhem a implementací třívrstvé koncepce pro ovládání chytrého domu s využitím průmyslového automatu Amit. Klientská mobilní aplikace pro ovládání chytrého domu je navržena jako multiplatformní, a to na platformě Xamarin. Střední vrstvu reprezentuje webová aplikace s aplikačním rozhraním a databázový server. Poslední vrstvu zastupuje průmyslový automat Amit komunikující na protokolu Modbus TCP.
Design and implementation of a multiplatform mobile application for a smart home
Keywords: chytré domy; multiplatformní mobilní aplikace; průmyslový automat Amit; Xamarin; C#; smart homes; multi-platform mobile apps; Amit industrial machine; Xamarin; C#