Optimalizace práce Policie České republiky při vyšetřování dopravních nehod v Ústeckém kraji - Warthová, Miroslava (Univerzita Pardubice, 2011)
Diplomová práce se zabývá problematikou silničních dopravních nehod a vyšetřovacích postupů používaných Policií ČR při jejich šetření. V této práci je provedena analýza činnosti Policie ČR při vyšetřování dopravních nehod, která je zaměřena především na dobu dojezdu na místo dopravní nehody. Hlavní částí práce je návrh optimalizace činnosti Policie ČR při vyšetřování dopravních nehod z hlediska minimalizace času s využitím metod teorie hromadné obsluhy.
Optimization of work of the Police of the Czech Republic in investigating traffic accidents in the region of Ústecký kraj
Keywords: doba dojezdu; optimalizace; Policie ČR; silniční dopravní nehody; systémy hromadné obsluhy; vyšetřování dopravních nehod; travel time; optimization; Police of the Czech Republic; road traffic accidents; queuing system; investigating traffic accidents