Rozhodování v oblasti kultury - Gregorová, Martina (Univerzita Pardubice, 2012)
Tato bakalářská práce se v první části zabývá problematikou financování veřejného sektoru a popisuje financování divadel v České republice. Ve druhé části porovnává dvě divadla východočeského regionu a analyzuje je navzájem.
Financial decisions in the sphere of culture
Keywords: veřejné sektory; kultury; financování divadel; evropské kulturní programy; granty; dotace; fundraising; public sectors; cultures; theater financing; european cultural programs; grants; subsidy; fundraising