Možnosti systémové integrace modelů elektronického podnikání v krizovém kyberprostoru - Frendlovská, Dagmar; Janková, Martina (Univerzita Pardubice, 2014)
V příspěvku je krátce uveden možný systémový přístup k řešení integrace systémů v prostředí zpracovávání informace jako nově pojatého kybernetického modelu s uvažováním krizového pozadí podnikatelských aktivit a to s obchodovatelnými informacemi. Jsou zde uvedeny některé možnosti chápání kyberprostoru pro zvolené aktivity elektronického podnikání v oblasti informačních a komunikačních technologií a reálných možnosti jak v budoucnu vytvářet jednotný integrovatelný prostor v aktuálních procesech krizového managementu.
System integration capabilities of e-business models in crisis cyberspace
Keywords: modely elektronického podnikání; e-obchod; kybernetický prostor; krizový management; e-business models; e-commerce; cyberspace; crisis management