Deutsche Artikelwörter - Majorová, Michala (Univerzita Pardubice, 2001)
Autorka se v práci zabývá analýzou členů v německém jazyce a také jejich nácvikem ve vyučovacích hodinách.
Německé členy
Keywords: němčina; výuka; členy; Gramatika; morfologie