Reintegrace osob léčících se z drogové závislosti. Z perspektivy přechodových rituálů. - Trubačová, Doubravka (Univerzita Pardubice, 2014)
Bakalářská práce Reintegrace osob léčících se z drogové závislosti - z perspektivy přechodových rituálů se věnuje problematice lidí, kteří se po ukončení léčby opět snaží zařadit do "běžné" společnosti. Práce se věnuje jejich postupnému začleňování do společnosti, pozorování opětovného navazování rodinných i osobních vztahů, i snahy o hledání zaměstnání.
Reintegration of Drug-treated Addicts to Society. From the Perspective of Rites of Passage.
Keywords: klienti; drogová závislost; rituály; komunity; clients; respondents; rituals; communities