Kortárs cseh próza - Pató, Marta; Németh Vítová, Lenka (My University, 2021)
Összefoglaló cikk a kortárs cseh irodalom és kulturális transzfer témára.
Současná česká próza
Keywords: kortárs irodalom; Közép Európa; kulturális transzfer; současná literatura; střední Evropa; kulturní transfer