Marketingový mix vybraného podniku - Pavlíčková, Andrea (Univerzita Pardubice, 2025)
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou marketingového mixu společnosti AUTO IN s.r.o. První část bakalářské práce se věnuje teoretickým pojmům v oblasti marketingu, marketingového mixu a marketingové strategie. V druhé části práce je představen podnik, popsán jeho marketingový mix, marketingové prostředí. Závěr práce shrnuje, co je cílem práce a návrhy na doporučení
Marketing Mix of the Selected Company
Keywords: marketing; marketingový mix služeb; marketingová strategie; SWOT analýza; PESTLE analýza; marketing; services marketing mix; marketing strategy; SWOT analysis; PESTLE analysis