Aplikace city logistiky na město Brno - Přikryl, Radek (Univerzita Pardubice, 2012)
Práce představuje ucelený přehled o problematice city logistiky. Součástí je charakteristika stávajícího dopravního stavu ve městě Brně a analytické získání názoru občanů a návštěvníků Brna na situaci v historickém centru města. Cílem práce pak bylo vytvořit návrh možných řešení, která se budou lišit v technických, sociálních i finančních parametrech.
Application of city logistics to the city Brno
Keywords: city logistika; dopravní situace; Brno; městská distribuční centra; projekt veřejného a soukromého sektoru; city logistics; traffic situations; urban distribution centers; public private partnership