Implementace modelů podnikatelských inkubátorů orientovaných směrem k udržitelnému rozvoji v České republice - Lešáková, Petra (Univerzita Pardubice, 2014)
Práce se věnuje tématu podnikatelských inkubátorů jako nástroje podpory vzniku a rozvoje malých a středních podniků. Zaměřuje se na identifikaci charakteristik modelu podnikatelského inkubátoru, který se řídí principy udržitelného rozvoje a orientuje se na podporu udržitelného podnikání u začínajících podniků.
The implementation of business incubator models in the Czech Republic oriented towards sustainable development
Keywords: malé a střední podniky; podnikatelský inkubátor; společenská odpovědnost firem; udržitelný rozvoj; small and medium enterprises; business incubator; corporate social responsibility; sustainable development