Porovnání podpory elektronického obchodování v ERP systémech - Blažejovská, Monika (Univerzita Pardubice, 2013)
Bakalářská práce se zabývá porovnáním podpory elektronického obchodování v ERP systémech a návrhem řešení elektronického obchodu pro vybranou firmu. Začátek práce je věnován ERP systémům a elektronickému obchodování. Dále jsou stanoveny požadavky na informační systém, podle kterých se vybírá nejlepší IS pro vybranou firmu. Práce se zaměřuje na porovnání IS, tvorbu poptávkového formuláře a výběrem nejvhodnějšího ERP systému pro fiktivní firmu. Práce je úvodem do problematiky elektronického obchodování, potažmo internetových obchodů a jejich prospěch pro podnik resp. danou firmu.
Comparison of e-commerce support in ERP systems
Keywords: ERP systémy; elekronické obchodování; IS systémy; ERP systems; e-commerce; IS systems