Testování pevnosti lepených vazeb knižní produkce - Šemíková, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2007)
Přehled požadavků na lepené vazby. Zkoušky pro testování lepené vazby. Testování pevnosti lepené vazby u navržených vzorků.
Testing of the durability of adhesive binding books
Keywords: lepená vazba; kvalita vazby; pevnost vazby; pevnost v tahu