Marketingová komunikace v oblasti náboru nových zaměstnanců ve společnosti Šmídl s.r.o. - Hynek, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2022)
Diplomová práce se zabývá problematikou marketingové komunikace v oblasti náboru nových pracovníků v dopravní logistické společnosti Šmídl s.r.o. V rámci jejího zpracování je v první řadě provedena literární rešerše, zejména v oblasti marketingové komunikace a lidských zdrojů. Následně je zhotovena analýza současného stavu marketingové komunikace v oblasti náboru nových zaměstnanců ve vybrané společnosti pomocí hloubkového rozhovoru a dotazníkového šetření. Na základě výstupů provedené analýzy jsou navržena opatření pro zlepšení marketingové komunikace v oblasti náboru nových zaměstnanců. Doporučená opatření mohou sloužit vedení společnosti Šmídl s.r.o. jako podklad pro úpravu dosavadní marketingové komunikace se svými potenciálními zaměstnanci. Navržená opatření jsou zhodnocena v závěrečné čtvrté kapitole.
Marketing communication in the field of recruitment of new employees at Šmídl s.r.o. company
Keywords: marketingová komunikace; nábor nových zaměstnanců; profesionální řidiči; logistická společnost; Šmídl s.r.o.; marketing communication; recruitment of new employees; professional drivers; logistics company; Šmídl s.r.o.