Optimalizace daňové povinnosti z příjmů fyzických osob - Cibulková, Soňa (Univerzita Pardubice, 1996)
Práce analyzuje daň z příjmů fyzických osob podle verze platné pro rok 1995.
Keywords: daň z příjmů; fyzické osoby; spolupráce osob