Návrh dopravního řešení městské části Rataje, Hlinsko - Hájková, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2017)
Diplomová práce se zabývá návrhem dopravního řešení městské části Rataje, Hlinsko. V návrhu je řešena úprava místních komunikací, křižovatek, doprava v klidu a komunikace pro chodce s napojením na plánovanou zástavbu.
Design of Transport Solution in Rataje District, Hlinsko
Keywords: místní komunikace; okružní křižovatky; komunikace pro pěší; vozovky; zóna 30; local roads; circular junction; pedestrian communication; roads; zone 30