Analýza a hodnocení ekonomické náročnosti pořizování strojů a zařízení - Kolář, Jan (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce se zabývá analýzou možností a zdrojů financování strojů a zařízení, návrhem rozhodovacího procesu pro porovnání ekonomické náročnosti pořizování strojů a zařízení.
Machinery and equipment purchase costs analysis and evaluation
Keywords: financování; leasingové financování; leasing; bankovní úvěry