Návrh projektu mimosezónního využití automotodromu Brno - Peňáz, Vít (Univerzita Pardubice, 2006)
Analýza současného využití Automotodromu Brno, návrh nové školy bezpečné jízdy na zlepšení využití Automotodromu Brno, ekonomické vyhodnocení navrženého projektu.
Proposal of project for nonseasonal usage of automotodrom Brno
Keywords: Automotodrom Brno; Nehodovost; škola; bezpečnost jízdy