Interakce UV zářením tvrditelných inkoustů s potiskovanými substráty - Tylšová, Lucie (Univerzita Pardubice, 2008)
Práce byla zaměřena na sledování interakce UV tvrditelných inkoustů s různými druhy potiskovaných substrátů prostřednictvím vyhodnocení kvality plných ploch s využitím různých metod.
UV inkJet ink and substrate interaction
Keywords: UV zářením tvrditelné inkousty; inkoustový tisk