Ekonomické vztahy zemí Evropské unie - Vavřín, Michal (Univerzita Pardubice, 2000)
Autor se v práci zabývá principy fungování vnitřního trhu Evropské unie a jeho reálnými dopady.
Economic relations of European Union countries
Keywords: Evropská Unie; ekonomické vztahy; členské státy; trh; Evropská měnová unie