Analýza hospodaření Úřadu práce ČR - Vašek, Martin (Univerzita Pardubice, 2022)
Práce pojednává o problematice hospodaření Úřadu práce České republiky ve vybraných letech včetně jeho zhodnocení a navržení vlastních doporučení. První část obsahuje základní pojmy související s činností tohoto úřadu. V další části je charakterizována organizace, činnosti a financování Úřadu práce České republiky. Bakalářská práce analyzuje hospodaření Úřadu práce České republiky v letech 2016-2020.
Analysis of economy of the Labour office of the Czech Republic
Keywords: Úřad práce ČR; zaměstnanost; sociální podpora; analýza hospodaření; Labour office of the Czech Republic; employment; social support; analysis of economy