Čtenářky v minulosti: několik postřehů - Lenderová, Milena (My University, 2021)
Studie ke zaměřená na fenomém čtenářství českých žen v dlouhém 19. století
Women´s readers in the 19th Century. Some explanatory notes
Keywords: Čechy; 19. století; čtenářky; Bohemia; 19th century; history of reading; women‘s history