Datové protokoly v IoT - Sixta, Pavel (Univerzita Pardubice, 2017)
Tato práce se zabývá popisem datových protokolů v IoT, konkrétně MQTT, CoAP, AMQP, a WebSocket. Poté je popsáno prostředí Node. V praktické části je popsáno připojení k platformě Azure IoT Hub.
Data protocols in IoT
Keywords: IoT; MQTT; CoAP; WebSocket; Node; Azure; IoT; MQTT; CoAP; WebSocket; Node; Azure