Testování pevnosti lepených vazeb knižní produkce - Pátková, Radka (Univerzita Pardubice, 2004)
Studium parametrů kvality lepené vazby pomocí pull testu, stanovení postupu při testování pevnosti knih, souhrn lepících linek a testovacích zařízení.
Keywords: knižní produkce; lepená vazba; pevnost