Zavedení systému managementu kvality ISO 9001 v podniku. - Jansa, Petr (Univerzita Pardubice, 2012)
Cílem této práce je popsání postupu při zavádění systému managementu kvality v podniku, zhodnocení požadavků a přínosů certifikace.
Implementation of Quality Management System ISO 9001 in a Company
Keywords: historie zavedení ISO; účastníci certifikačního procesu; proces přípravy certifikace; certifikační audit; certifikační orgány; přínosy certifikace; history of the introduction of ISO; participants in the certication process; process of preparing for certification; certification audit; certification authorities and the benefits of certification