Zefektivnění skladového hospodářství ve společnosti Solvent ČR s.r.o. - Krejčí, Hana (Univerzita Pardubice, 2017)
Diplomová práce se zabývá problematikou skladového hospodářství ve společnosti Solvent ČR s.r.o. Teoretická část práce se zaměřuje na základní pojmy související se skladováním. Praktická část je věnována skladovému hospodářství ve společnosti Solvent ČR s.r.o. Na základě analýzy současného stavu skladování v této společnosti je navržena změna systému vedoucí k zefektivnění aktuálního stavu.
The efficiency improvement of stock management in the company Solvent ČR Ltd.
Keywords: sklady; skladování; manipulační prostředky; WMS; warehouses; storage; handling vehicles; WMS