Perspektivy vývoje trhu hnacích kolejových vozidel v železniční dopravě - Schaffer, Michal (Univerzita Pardubice, 2023)
Práce se zaměřuje na otázku trendu vývoje trhu hnacích kolejových vozidel v kontextu Zelené dohody, a to primárně v České republice.
Prospects for the development of the rolling stock market in rail transport
Keywords: železnice; lokomotiva; nové trendy; Zelená dohoda; Green Deal; railway; locomotive; new trends; Green Deal; rolling stock