Antikoncepce u nerodivších žen - Bačovská, Lucie (Univerzita Pardubice, 2019)
Bakalářská práce na téma Antikoncepce u nerodivších žen je prací teoreticko - průzkumnou. Teoretická část se zabývá plánovaným rodičovstvím a výchovou k reprodukčnímu zdraví. Dále popisuje problematiku antikoncepce, jednotlivé antikoncepční metody, pozitivní a negativní dopady na zdraví ženy. Průzkumná část se zabývá přístupem nerodivších žen k antikoncepci, jejich znalostmi v oblasti antikoncepce a obsahuje zhodnocení výsledků z průzkumného šetření.
Contraception for women of childbearing age, who haven't had a child yet
Keywords: antikoncepce; plánované rodičovství; reprodukční zdraví; znalosti; contraception; planned parenthood; reproductive health; knowledge