Analýza finančního řízení v době krize - Jozífová, Zuzana (Univerzita Pardubice, 2011)
Bakalářská práce se věnuje finančnímu řízení podniků, které vzdorují současné hospodářské krizi. Práce poukazuje na důležitost včasné reakce na změny na trhu. Dále se zabývá zásadami, na které by se měl podnik v době krize soustředit. V druhé části autor aplikuje předchozí teoretické poznatky na konkrétní společnost. Pomocí analýzy poměrových ukazatelů vyhodnocuje finanční situaci společnosti.
Analysis of crisis financial management
Keywords: řízení podniku; finanční krize; protikrizová opatření; analýza; management; financial crisis; analysis of crisis financial management; analysis