Regiony ve vztahu k EU a jejich informační propojení - Vantuchová, Petra (Univerzita Pardubice, 2001)
Autor se v práci zabývá vývojem regionální politiky EU a ČR. Vymezením regionů v ČR a jejich současným stavem a problematikou informačního spojování regionů.
Regions concerning EU and their information connection
Keywords: Evropská Unie; Regionální politika; Strukturální fondy; Internet; informační politika