Informace a hodnocení rizika - Roudný, Radim (Univerzita Pardubice, 2014)
Příspěvek v prvé části pojednává o možnostech získání informací a jejich významu pro návaznou analýzu rizika. V další části jsou naznačeny možnosti řešení náhrady chybějících informací jsou uvedeny poznámky k využití výsledků analýzy rizika.
Keywords: informace; riziko; hrozba; analýza; prevence; information; risk; threat; analysis; prevention