Charkotte Brontë`s Legacy - Machalická, Barbora (Univerzita Pardubice, 2000)
Autorka v práci představuje dílo CH. Brontëové jako psychologickou studii člověka a společnosti její doby. Morální hodnoty Brontëové promlouvají se stejnou naléhavostí i ke člověku konce dvacátého století.
Odkaz Charlotte Brontëové
Keywords: Výchova; povinnost; vlastnosti; zkušenost; díla; Brontëová, CH.