Analýza spotřebitelského chování - Dragoun, Patrik (Univerzita Pardubice, 2011)
Bakalářská práce se zabývá analýzou chování spotřebitele. V teoretické části nejprve vymezuje marketingové prvky analýzy, jimiž jsou spotřební chování, faktory ovlivňující spotřební chování, kupní rozhodovací proces a vztah spotřebitele ke značce. Dále popisuje jednotlivé etapy marketingového výzkumu a metody sběru primárních údajů. Praktická část se věnuje analýze spotřebitelského chování studentů v souvislosti s notebooky. Popisuje kupní rozhodovací proces, kritéria zohledňovaná při nákupu a preferenci značek.
Consumer behavior analysis
Keywords: spotřebitelé; kupní rozhodovací procesy; značky; marketingový výzkum; consumers; buying decision processes; brands; marketing research