Analýza regionu NUTS 2 - Severovýchod, jeho cíle a prioritní oblasti - Bajerová, Gabriela (Univerzita Pardubice, 2000)
Autorka se v práci zaměřila na sociálně-ekonomickou analýzu regionu NUTS 2 - Severovýchod a charakteristiku jeho prioritních oblastí.
Analysis of region NUTS 2 - Severovýchod, objectives and prior spheres
Keywords: Regionální politika; ekonomické analýzy; sociální analýzy; Pardubice; Hradec Králové; kraje; Liberec