Řízení podnikového projektu konsolidace zakázek v externím logistickém skladu - Šárová, Petra (Univerzita Pardubice, 2012)
Bakalářská práce se zabývá analýzou projektu Logistics Service Center, který se uskutečnil ve společnosti Foxconn CZ, s.r.o. Teoretická část obsahuje vysvětlení základních pojmů souvisejících s řízením projektu a popsáním životního cyklu projektu. V praktické části jsou uvedeny informace o společnosti a je zde popsán projekt Logistics Service Center. Cílem bakalářské práce je porovnat řízení projektu Logistics Service Center, jak probíhá v praxi ve společnosti, s postupem řízení projektů, které uvádí a doporučuje odborná literatura. Na základě zjištěných informací jsou na závěr uvedeny návrhy a doporučení na zlepšení procesu řízení projektů ve společnosti.
Management of Business Project Consolidation of Orders in External Logistics Warehouse
Keywords: projekty; omezení projektu; řízení projektu; životní cyklus projektu; projektový tým; manažer projektu; project; project limitations; project management; project life cycle; project team; project manager