Změna organizace dopravy v centru města Přelouč - Krejčík, Radim (Univerzita Pardubice, 2024)
Diplomová práce se zabývá organizací dopravy v centru města Přelouče, a to zejména v oblasti zklidňování dopravy. V úvodu práce stručně představí město Přelouč. Následně práce analyzuje centrum města a organizaci dopravy v něm. Na základě provedené analýzy jsou navržena opatření vedoucí ke zklidnění dopravy v centru města, zkvalitnění veřejného prostoru a zvýšení bezpečnosti.
Change of traffic organisation in the centre of Přelouč
Keywords: bezpečnost; doprava; parkování; veřejný prostor; zklidnění; zóna 30; safety; traffic; parking; public space; calming; zone 30