Cenová strategie organizace Ferona, a. s. - Neubauerová, Lenka (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce se skládá ze dvou částí. První část se zabývá poptávkou, nabídkou a metodami tvorby cen. Druhá část se zabývá rozborem cenové strategie firmy Ferona, a. s..
Keywords: cena; Strategie; poptávka; Náklady