Hasičský záchranný sbor Královéhradeckého kraje - Zubrová, Petra (Univerzita Pardubice, 2013)
Tato práce se zabývá Hasičským záchranným sborem České republiky a to především Hasičským záchranným sborem Královéhradeckého kraje. Práce rozebírá počet jednotek požární ochrany v jednotlivých územních odborech Královéhradeckého kraje a také sleduje počet událostí v České republice a Královéhradeckém kraji.
Fire rescue service of Hradec Králové region
Keywords: ochrana obyvatelstva; integrovaný záchranný systém; hasičský záchranný sbor; civil protection; integrated rescue system; fire rescue service