Založení podniku STROJÍRNY MORAVIA, s.r.o. - Kostka, Jiří (Univerzita Pardubice, 2009)
Bakalářská práce se zabývá založení společnosti STROJÍRNY MORAVIA, s.r.o.. V první části je uveden teoretický popis činností před založením obchodních společností. Jsou popsány jednotlivé právní formy obchodních společností, podnikatelský plán, zakladatelský rozpočet a významné právní předpisy. V praktické části je charakterizována společnost STROJÍRNY MORAVIA, s.r.o. a uvedeny činnosti, které předcházely jejímu založení. Následně je popsán celý proces zakládání společnosti až po její vznik.
Establishment of a company STROJÍRNY MORAVIA, s.r.o.
Keywords: společnosti s ručením omezeným; založení společnosti; podnikatelské plány; právní předpisy; limited liability companies; establishment of a company; business plans; legal regulations