Smlouvy o prodeji a o nájmu podniku v právním řádu České republiky - Filipská, Radka (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce je zaměřena na právní úpravu smlouvy o prodeji podniku a smlouvy o nájmu podniku podle právního řádu ČR. Zmíněna je také kupní smlouva a nájemní smlouva.
Contract for sale company and for lease of company
Keywords: právní řád; Česká Republika; podniky; smlouvy; nájemní smlouvy; kupní smlouvy