Detonační charakteristiky emulzních trhavin - Kohlíček, Petr (Univerzita Pardubice, 2001)
Porovnání detonačních parametrů emulzních a běžných komerčních trhavin, studium vlivu přídavku anorganických oxidovadel na detonační parametry, využití různých možností senzibilizace, studium tepelné reaktivity oxidačních systémů emulzních trhavin.
Detonation characteristics of emulsion explosives
Detonation characteristics of emulsion explosives
Keywords: emulzní trhaviny; detonační rychlost; detonační tlak; trhaviny