Řízení zásob ve vybraném podniku - Tomáš, Miroslav (Univerzita Pardubice, 2016)
Tato diplomová práce se zabývá problematikou řízení zásob, systémy řízení hmotných toků a jednotlivými optimalizačními modely. První část je věnována teoretickým poznatkům získaným na základě rešerše odborné literatury. V druhé části této práce jsou teoretické poznatky využity k popisu současného stavu řízení zásob ve společnosti Model Obaly a.s. Na základě analýzy reálných dat jsou vytvořeny optimalizační modely řízení zásob. V závěru práce je provedeno zhodnocení současného stavu řízení zásob a zároveň jsou navržena doporučení vedoucí ke zlepšení řízení zásob.
Inventory Management in a selected company
Keywords: řízení zásob; systémy řízení hmotných toků; optimalizační modely; inventory management; inventory management systems; optimization models