Interní audit jakosti v podniku ETA a. s. - Vašulínová, Ivana (Univerzita Pardubice, 2007)
Diplomová práce se zabývá specifickou kontrolní činnostní - interním auditem jakosti. Hlavním úkolem práce je ukázat funkci interního auditu jakosti, popsat způsob provádění interních auditů jakosti v praxi a najít způsob zefektivnění provádění interních auditů jakosti ve společnosti ETA a. s..
Internal audit of quality in the ETA a. s.
Keywords: Quality; quality management system; standards ISO; internal audtit of quality; auditors; Jakost; systémy řízení jakosti; normy ISO; interní audit jakosti; auditoři